flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Четвер, 27 лютого 2020, 15:53
«Дружба — найпрекрасніший з усіх подарунків, якими ми можемо бути обдаровані, щоб ощасливити своє життя» (Епікур).
20200222 113140
21-23 лютого 2020 року у м. Бердичеві відбулися реколекції для підлітків, в яких взяли участь 60 осіб, хлопці та дівчата з Києва, Ворзеля, Бучі, Конотопа, Хмільника, Першотравенська, Бердичева, Зінькова. Товаришував молоді на реколекціях о. Микола Бистрицький та сестри гоноратки: с. Зита SCM, с. Агата SMC, с. Регіна SCM, с. Кармеля SCM та с. Йоана SCM.
20200223 104403
 
В конференції о. Микола підкреслив: "Хто знайшов друга, той знайшов скарб... В дружбі важливо бути собою... Не залежно від того ким я є і що я маю, Ісус називає мене другом, але для цього треба бути біля Нього".
20200222 213701
20200222 094322
 
Ми пережили прекрасні реколекції в неймовірній атмосфері дружелюбності та в Божій присутності, бо разом роздумували над темою: " Дружити -це..."
 
Ось одне свідчення учасниці реколекцій Ірини Шевчук із Хмільника: Слава Ісусу Христу! Нещодавно я побувала на реколекціях тема яких була "Дружба це...". 26 хлопців та 28 дівчат, отець, п'ятеро сестер, неймовірна атмосфера... Зустрічі в групах, веселі вечори, нові знайомства - це саме те, що я шукала дуже давно. Але найбільше мені сподобались конференції отця та сестер. Саме завдяки конференціям я змогла зрозуміти, що для мене є дружба і як розпізнати справжню дружбу, адже дружба — це безкорисливі взаємовідносини між людьми, які засновані на довірі, щирості та взаємних симпатіях. Справжній друг - це та людина, якій ти можеш довірити свою найбільшу таємницю та будеш впевнений, що про це не дізнається абсолютно ніхто. Якщо в тебе з'явиться проблема, справжній друг відкладе всі свої справи та зробить все, щоб допомогти тобі ії вирішити. Навіть якщо ви з другом поконфліктуєте, скоро ви помиритесь, бо друзі не зможуть довго обходитись одне без одного. Також дружба має бути безкорисливою. На реколекціях я почула такі слова: "Дружба - це не тоді коли хтось тобі, а тоді коли ти комусь" Отож, я дякую усім сестрам, які організували нам такі прекрасні реколекції.
Безмірно дякуємо усім, хто спричинився і відкрився на те, щоб ці реколекції відбулися. Нехай Господь благословить кожного, щоб ми вміли цінувати ті дари, які отримали, а особливо дар дружби.
 
20200223 133443
 
Сестра Зита SCM
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити