flag-ua-honoratki

                                                                       
header-sample

Середа, 16 січня 2019, 11:49
Ніщо так не приносить більшого щастя, як тоді коли ти починаєш ділитися своєю радістю з народження Ісуса Христа. Це не легко, бо реакції людей на Різдво Христове дуже різні. Але міць цієї великої таємниці Втілення Божого Сина додає відваги та пробуджує в людей більше людяності, надію на краще, запалює любов в серцях, радість в очах та вдячність за безмежну Божу любов.
koliada berdychiw 4
 
Всього лише два дні колядування (11 і 14 січня 2019 року) дітей та молоді разом з батьками парафії св. Варвари сколихнули Бердичів. Це неймовірне свідчення. Ти просто йдеш, а машини сигналять, люди зупиняються та прислухаються, що діється.
 
Дякую Богу за цей благословенний час та можливість свідчити про Господа нашого, Дитятко Боже, Який прагне благословити нас та принести свій мир.
 
koliada berdychiw
 
Дякую передусім батькам та дітям, які відгукнулись на запрошення та виявили бажання бути сучасними свідками Божого народження.
 
Нехай же Новонароджений Христос благословить кожну родину:
 
«Дорогий Ісусе, так як колись прийшли до Тебе пастухи і мудреці, так сьогодні і ми приходимо до Тебе. Вони принесли Тобі те, що мали і прославляли Тебе з цілого серця. Ми також стоїмо перед Тобою сьогодні Ісусе, віддаємо Тобі наші серця, наше життя і просимо Благослови нас, благослови цю родину, всіх мешканців цього дому».
 
koliada berdychiw 2
koliada berdychiw 3
 
Христос народився!
 
Нехай Ваша радість не згасає, любов в серцях падає, віра укріпляє, добро помножується, Господь благословляє!
 
Благословенного, мирного, щасливого, плідного вам 2019 року!
 
Сестра Зита Врона SCM
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити